Jysk Service Erhverv

Jysk Service Erhverv er et rengøringsfirma, der lægger vægt på en effektiv, seriøs og professionel rengøringshjælp. Som organisation er virksomheden ung, men der er i ledelsen og hos medarbejderne mange års relevant erfaring med rengøring.

Vi gør rent, når det passer ind i vore kunders daglige drift. Og vi kommer gerne med et godt tilbud, der ikke indeholder flere omkostninger end strengt nødvendigt, når vi skal sikre den kvalitet, der gør brugerne tilfredse.

Jysk Service Erhverv råder over et korps af ca. 100 kvalificerede medarbejdere til virksomheder og institutioner. Vi holder rent i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Skjern/Tarm, Videbæk, Grenaa, Nykøbing Sj., Odense, Randers, Silkeborg og Århus.

Vores medarbejdere har overenskomstmæssige forhold mellem RSBA og 3F.

Jysk Service Erhverv har miljøet i fokus

Det er ikke bare rengøringen, men også brugen af rengøringsprodukter, der er bestemmende for velværet. Derfor tænker Jysk Service Erhverv på arbejdsmiljøet hos kunden og for vores medarbejdere. Vi anvender konsekvent godkendte, grønne miljørigtige produkter (svanemærkede), der er skånsomme for miljøet og de overflader, som de kommer i berøring med.

Søger du rengøringshjælp?

Derfor skal du vælge Jysk Service Erhverv:

1
Reducér de totale rengøringsomkostninger

– ring på tlf.: 70 110 240 og hør hvordan
– eller bliv kontaktet af Jysk Service Erhverv

2
Undgå afbrydelser og serviceforringelser

– samme rengøringskvalitet hver gang
– samme medarbejder hver gang

3
Brug af miljørigtige rengøringsprodukter

– godkendte rengøringsprodukter
– grønne miljørigtige produkter (svanemærkede)